Глория публикува скандална СНИМКА с гаджето, на която се е сгушила в него

Примата на фолка Глория сложи край на всички спекулации относно кой е мъжът до нея. Тя публикува горещ кадър, на който е в прегръдките на приятеля си Добромир. 

С това ясно показа, че няма нищо вярно в писанията, че са се разделили. Заедно са и се обичат, личи от техни кадри. 
В интервю сръбски медии певицата разкри също, че Добри я е ухажвал цели 5 години, докато двамата най-сетне станат двойка. Решила да му даде шанс, но не смее да се хвали, защото не знае в каква посока ще се развият отношенията им. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от G L O R I A ️ (@gloria_bulgaria)

В момента чалга дивата и младокът са на почивка в Мадрид, Испания. Позират прегърнати на фона на испанската столица, където никой не ги разпознава и могат да се държат свободно. 
Майката на Добри била само против връзката му с певицата, тъй като се надявала да има внучета. Певицата няма намерение да ражда повече деца и ако иска да бъде с нея, Добри ще трябва да преживее факта, че няма да има наследници./show.blitz.bg

 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Галин призна за корекциите по лицето си и как с колеги се засичат в клиниката ВИДЕО

Външният вид на фолк звездата Галин напоследък е подложен на ожесточена дискусия в социалните мрежи. Нападат го, че е прекалил с пластичната и естетична медицина и няма нищо общо с външността си от началото на кариерата.  Изпълнителят на “Момче без сърце” проговори за този казус в подкаста “Не съм такъв […]