Паулина от “Игри на волята” разкри истината за смъртта на Сия от “Фермата”

Новината за смъртта на Анастасия от “Фермата” потресе не само останалите участници от сезона с нейно участие, но и всички други след тях, за които това е абсолютен шок. Слуховете, че всъщност става дума за самоубийство, допълнително потресоха всички.

Паулина Горанов, която познаваме покрай участието й в “Игри на волята” и “Черешката на тортата”, изненада наскоро много с емоционалното си признание, че блондинката действително сама е сложила край на живота си.
Самоубийство?! Как е умряла Сия от “Фермата”?! Дъщеря й каза цялата истина за нея

“Тя реши сама да си тръгне от този свят. Най-слънчевият и добър човек, който познавам. Искрена, откровена и винаги усмихната – така ще те запомня, приятелко”, написа в емоционален пост в социалните мрежи Паулина. Във вчерашния ден бе и изпращането на фризьорката в морския курорт Варвара, а дъщеря й Теа благодари на всички за съобщенията и помощта, и припомни, че приятелите на Анастасия събираха пари, за да я изпратят достойно.
Голяма драма: Отиде си култова звезда от “Фермата”!

Както стана ясно, Сия е скочила от терасата на дома си в столичния квартал “Бъкстон”, като не е оставила предсмъртно писмо. Блондинката, която е завършила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, сложи край на живота си на 27 октомври, като първата и основна версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а причината най-вероятно е мъж.
Приятели на Сия разказват, че тя и преди е правила опити за самоубийство, но все неуспешни. Жизнерадостната, на пръв поглед дама, всъщност доста често изпадала в тежки депресии, взимала и силни хапчета. Близки до блондинката са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Присила Пресли разкри защо с Елвис не са имали повече деца

В скорошно публично събитие, състояло се в Лас Вегас, Присила Пресли открито говори за кариерата  и най-вече за личния си живот. 78-годишната актриса разкри дори и защо по време на шестгодишния си брак с Елвис Пресли нямат друго дете, освен вече покойната Лиса Мари. Пред 400-те присъстващи, Присила сподели, че […]