Най-актуалният маникюр в момента

От премиерата на игралната версия на “Малката русалка” ни делят само няколко дни. От лятото пък – около месец. А комбинацията от двете ражда една от най-актуалните тенденции в маникюра за следващите месеци.
Морски нокти, нокти на русалка или пък просто маникюр в цвят аквамарин – както и да го наречем, със сигурност няма да сбъркаме, ако изберем този маникюр за летните месеци. Дори и да сме в града, той ще ни накара да се чувстваме на брега на морето.
Можем да изберем така актуалните “кадифени” нокти в синьо-зелено, където цветовете се преливат и променят спрямо светлината.
Блясък и комбинация с матов телесен цвят превръща маникюра ни в елегантен аксесоар.
Ако искаме истински вълни, които се разбиват по ноктите ни, можем да ги комбинираме с малки блестящи звезди.
Свежа и младежка е комбинацията на аквамарин с розово.
За истинско усещане, че сме в подводния свят на малката русалка, ще ни помогне маникюрът синьо с флуоресцентен лак, който свети в тъмното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джена и Преслава молят за помощ, бебе се нуждае от смешна трансплантация на сърце СНИМКА

Певицата Джена е взела присърце тъжната съдба на едно бебенце, което се нуждае от спешна трансплантация на сърце. Гласовитата изпълнителка не спира да споделя в официалната си страница историята на Кристин и нейното семейство, като подканва феновете си да се включат с каквото могат.  Пример от Джена взеха още много […]