Шокът е пълен! И Йоана Буковска-Давидова се пусна насинена СНИМКА

Последният статус в социалните мрежи на актрисата Йоана Буковска-Давидова няма как да не прикове вниманието, защото кадъра, който е качила, илюстрира жесток побой.

След скорошните признания на колежката й Диана Димитрова, с която играха заедно в сериала “Откраднат живот”, ето, че сега и Йоана се включва с интересен призив за жените, пострадали от насилие.
И Йоана Буковска-Давидова хвана К-19 и призна, че… СНИМКА

“Искам да покажа истинското лице на израза “Бий ме – обичам те!” Този израз, придобил статута на анекдот, има чудовищно, а не смешно звучене. Искам да върнем истинския смисъл и тежест в тези думи, когато ги срещаме в бъдеще.
Защото ако нещо страшно е станало смешно, значи то е толкова често срещано в обществото ни, че е станало част от всекидневното зло, което приемаме с доза примирение и с времето развиваме емоционална резистентност – то вече не е проблем, а ежедневие и затова ни остава само да му се присмиваме горчиво, докато живеем с него…”, пише Буковска в профила си. 
Йоана Буковска с взривяваща изповед за Чочо Попйорданов и погребението му
Все още не става ясно дали обвързва смисъла на думите си със случилото се с Диана Димитрова. Факт е обаче, че поста й предизвика мълниеносни реакции./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Вили Боршукова успя да осъди клеветницата Осипова ДОКУМЕНТ

Вили Боршукова най-накрая успя да осъди клеветницата Жанета Осипова, която преди две години пусна слух, че е била бита във фризьорския салон на популярната бизнесдама. Дори публикува тогава и медицинското, което са й издали. Две години по-късно обаче, ситуацията е финализирана – в полза на Вили Боршукова, която успя да […]

Subscribe US Now