С кого говори и с кого не принц Хари по време на коронацията

Чарлз и Камила вече официално – пред народа си и пред бог, са крал и кралица на Великобритания. Тържествената церемония по коронацията в Уестминстърското абатство отмина, а днес, 7 май, предстои концертът край замъка Уиндзор.
Не цялото внимание обаче беше насочено към краля и кралицата. На всички беше любопитна появата на принц Хари – първото му идване в родината след излизането на автобиографията му “Резервният”, в която той хвърли доста обвинения към семейството си.
Хари пристигна в петък сам, без съпругата и децата си, присъства на двучасовата церемония, след което директно взе такси до летище Хийтроу, откъдето отлетя обратно за Калифорния. Източници на ВВС твърдят, че той така или иначе не е бил поканен да се появи на балкона на Бъкингамския дворец.
Още от преди седмица бяха ясни намеренията му да направи всичко възможно, за да се прибере в САЩ в същия ден – 6 май, когато синът му Арчи навършва четири години. Хари потвърди това и пред Джак Бруксбанк, съпруг на принцеса Йожени, която е негова първа братовчедка.
Малко преди церемонията тримата разговарят, а на въпрос на Джак докога ще остане, Хари отговаря: “Тръгвам директно за летището”. Думите са разчетени от четец на устни.
Освен с Йожени и Джак, другите хора от семейството си, с които принцът разговаря за краткото си време в Лондон, бяха принцеса Беатрис и нейния съпруг Едоардо Мапели Моци. За разлика от погребението на Елизабет Втора, когато седеше директно зад баща си, сега мястото на Хари беше чак на третия ред.
Така беше отдалечен от брат си Уилям, принц на Уелс, през ред. Списание People коментират, че двамата братя не са разменили нито една дума помежду си по време на коронацията. А най-вероятно и по време на целия престой на Хари в Лондон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тото от "СкандаУ" разкри колко пари му искат звездите

Артистите искат много пари. Като им се обадя за интервю, искат кинти. Няма да кажа кои са те, защото пак мога да им се обадя. Засега искат четирицифрени суми. Това скандално признание направо Тото от “СкандаУ”, чийто подкаст трупа милиони гледания в мрежата, тази сутрин в ефира на bTV. Имам милиони […]

Subscribe US Now