Тото от “СкандаУ” разкри колко пари му искат звездите

Артистите искат много пари. Като им се обадя за интервю, искат кинти. Няма да кажа кои са те, защото пак мога да им се обадя. Засега искат четирицифрени суми. Това скандално признание направо Тото от “СкандаУ”, чийто подкаст трупа милиони гледания в мрежата, тази сутрин в ефира на bTV.

Имам милиони гледания. Най-много са интервютата със Слави и с Бербатов. Нямам тайна. Не спестявам неудобни въпроси, просто защото неудобните въпроси за някого, много често на мен са ми тотално безинтересни – защото са жълти въпроси.
Нов резил за Тото от “СкандаУ” след гафа с Ботев и Левски ВИДЕО

Ето, например, когато Благо Джизъса ми беше на гости – ама защо не съм го питал за жени?! Това не ми е интересно! Но осъзнавам, че е неудобен въпрос”, заяви Йонислав Йотов, както е истинското име на рап изпълнителя.
Тото упорито крие името на щерка си цяла година, но жена му… СНИМКА
Тото призна и защо не показва децата си публично. “Не, не крием децата, но не ги и показваме. Така го разбираме. Някои хора преекспонират с това, а ние така и така вървим с товар, не е нужно той да се стоварва и върху децата впоследствие. И да дойде момент, в който да кажат – ей, на тоя баща му е…/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария заряза щерка си след побоя, вече е и огнено червена СНИМКИ

След като обяви, че е станала жертва на побой от мъжа си Мирослав, Мария мина внесе промени в много от ежедневните си навици, един от които е да води и да взима дъщеря си от училище. Явно защото се срамува или пък за да избегне излишни въпроси за личния си […]

Subscribe US Now