Този път Нойзи разби Мария Игнатова СНИМКИ

Съпругът на Мария Игнатова – Ивайло Цветков направи нещо, което предизвика много реакции в социалните мрежи, голяма част от които едва ли очаквани от него заради ироничния си характер.

Наскоро Нойзи, както е познат на всички мъжът до тв водещата, издаде дебютната си книга и като посвещение написа само “На М.” – с ясна препратка за кого точно става дума. Странното в случая, според мнозина, е липсата на изписване на цялото име на любимата му блондинка, както и факта, че книгата представлява диалози.
Неочаквана постъпка на Нойзи шокира жестоко Мария Игнатова СНИМКА

Какъв точно намек прави Нойзи на Мария, не става ясно. Ясно е обаче, че книгата съдържа разговори между личности с безспорни способности да анализират миналото, да интерпретират настоящето и да предлагат идеи за бъдещето – както самият автор я описва. Сред диалозите се открояват като главни действащи лица Георги Господинов, Георги Лозанов, Денис Ризов, Ицо Хазарта, Камен Донев, Теди Москов, Теодор Ушев, Теодора Димова, Явор Гърдев и други.
Съдбовен обрат за Мария Игнатова! Ето къде се появи неочаквано и с кого… СНИМКИ
Учудващото в случая е, че книгата не съдържа диалог между Нойзи и Мария Игнатова, което веднага породи всевъзможни иронични коментари във виртуалното пространство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитостите, които ни напуснаха през 2022 г. (част първа)

2022 година можем да запомним положително със завръщането ни към “нормалното”, от което се бяхме откъснали за около две години по време на пандемията. И тъй като винаги в края на всяка година хората обичаме да си правим равносметки и да се връщаме назад към спомени и отминали събития, от […]