Когато майка ти е Риана – какво е най-важното за нея като родител

В последните години Риана може да остави на заден план музикалната си кариера, за да развива повече от успешен бизнес с бельо и козметични продукти, но с каквото и да се захване, провокациите винаги й помагат да бъде по-успешна. Вече и като майка на две момчета обаче тя в повечето случаи е по-обрана от преди, но и иска всички да знаят, че красотата идва в различни форми и цветове.
За поредната си корица на модно списание пък певицата влезе в образ, в който не сме я виждали досега – на секси каубойка. Може би следвайки примера на колежката си Бионсе, тя се появи на корицата на априлския брой на китайския Vogue с каубойска шапка и ботуши, широка пола и щедро декорирано сако, под което се подава не по-малко цветен сутиен.
Интервюто предхожда пускането на марката й Fenty на китайския пазар през следващия месец. А освен за бизнес, в него става дума и за родителство и за някои акценти от начина, по който Риана възпитава децата си.
И за нея най-важното е това да насърчаваш децата да изразяват своята индивидуалност. Защото именно тя, заедно с тяхната искреност, са най-важните качества, с които те идват на този свят, и родителите не бива да се опитват да ги променят, а да ги възпитават, за да могат да си запазят и като възрастни, които не искар просто да се впишат в някоя група.
По думите на певицата, нейните деца знаят, че могат да бъдат когото и каквото си поискат и тя няма нищо против това. Дори напротив – насърчава ги да бъдат уникални, защото смята, че това е красиво. А тя ги обича точно такива, каквито са.
Но за да не забравят корените си, Риана сплита косите на своите момчета още от най-ранна възраст. И е убедена, че тази традиция от предците им ще им напомня откъде са тръгнали и докъде са стигнали – защото човек без минало няма и бъдеще. “Това е част от нашата загубена история… това е в нашата кръв”, твърди още тя пред изданието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли новият (млад) мъж в живота на Шакира

Шакира не спести много подробности от драматичната и доста болезнена раздяла с Жерар Пике. Освен в профилите си в социалните медии и в различни интервюта, тя издаде и цял албум, посветен на това събитие от живота й – Las Mujeres Ya No Lloran. Във видеото на последния сингъл от албума […]

Subscribe US Now