Как Даниел Петканов подкрепя сина си

Миналата седмица Даниел Петканов сподели с профила си в Instagram, че синът му Габриел е претърпял инцидент, докато си е играел на детската площадка.
Освен охлузванията по лицето, след преглед в болница се е оказало, че малкият е със счупена ключица на дясната ръка. Юнак без рана не може, но не може и без правилно възстановяване.
Ето защо лекарите са посъветвали Габриел да носи ортеза. Петканов пише, че синът му трябва да я носи в продължението на 25 дни, без да я сваля, за може ключицата да заздравее правилно.
Важен обаче е примерът. “За да му покажа, че няма нищо страшно, аз също си взех и я нося наравно с него.” Даниел Петканов пише още, че с ортезата не приключват неприятните неща, с които синът му ще трябва да се справя през следващите седмици.
Оказва се, че за негово добро е да спи по гръб и без възглавница. И отново, за да е съпричастен, Петканов е започнал също да спи без възглавница. “Сега и двамата спим по гръб и без възглавници. Свиква се, даже е хубаво.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ти да видиш: Дениз от "Ергенът" задигна мъжа на известна чалга дива СНИМКИ

Бившата изгора на плейбоя Ицо Стоте манекенки плеймейтката Дениз Хайрула отмъкна мъжа на фолкпевицата Дебора – Стоян Стоянов. Според мълвата двамата са заедно от повече от година, въпреки че Дениз продължава да се представя за свободна жена, пише “Телеграф”. В профила й в социалните мрежи не присъства нито една снимка […]

Subscribe US Now