Пийт Дейвидсън ли е новият мъж в живота на Емили Ратайковски

Новината, че Емили Ратайковски е решила да се раздели със съпруга си Себастиян Беър-Маклард ни дойде като гръм от ясно небе, защото нямаше никакви индикации до момента, че нещо между двамата не върви.
Е, оказа се, че изневери са в основата на решението на модела. И веднага, разбира се, започнаха спекулациите дали Емили е готова за нова връзка, или все още е твърде рано.
Но пък се появиха информациите, че се излиза с Брад Пит и феновете на двамата бързо се обнадеждиха, че именно това ще бъде новата известна двойка. Е, оказа се, че Брад и Емрата не са нищо повече от приятели.
Но пък сега от People разбираме, че Емили Ратайковски не е загърбила срещите и в момента излиза не с кой да е, а с Пийт Дейвидсън. Източник, близък до комедианта, твърди, че двамата са в процес на опознаване. Но пък от US Weekly твърдят, че Емили и Пийт поддържат контакт вече от няколко месеца и се харесват, но все още са в ранен етап.
Тази новина идва на фона на раздялата не само на Емили Ратайковски, но и на самия Пийт Дейвидсън. През август той се раздели с Ким Кардашиян след като двамата излизаха в продължението на девет месеца. Причината не бе официално обявена, но източници тогава казваха, че се дължи на натоварените им графици и малкото време, което прекарват заедно. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обвиненията, които отправи сестрата на Джорджина Родригес

В документалната поредица на Netflix Soy Georgina, посветена на половинката на Кристиано Роналдо, която стрийминг платформата пусна преди няколко месеца, научихме някои любопитни подробнoсти  за живота на Джорджина Родригес. Със сигурност една от най-интересните беше свързана с битието й преди срещата с Кристиано Роналдо, която сама определи като “променяща живота” […]