Мани и Лефтеров от “Игри на волята” не крият вече нищо и се награбиха СНИМКА

Гаджета, гаджета, гаджета! Мани и Лефтеров не са заявили официално връзката си, но споделиха нова обща снимка, която изглежда като кадър от филма “365 дни”.

Помните сцената, в която Масимо хваща за гушата Лаура, докато са под душа? Е, Мани и Лефтеров пресъздадоха тази сцена, минус горещата баня.
Снимката не разкрива много, но е известно, че е част от по-голяма фотосесия, в която участват и двамата. 

Вече ни се върти в главите парчето “Everybody Loves An Outlaw” именно от “365 дни”. Да не избързваме с излишните заключения, но знаем от Лефтеров, че той определено харесва Мани и му е много симпатична. Последните им снимки доказват точно това.
Мани коментира пред Vbox7, че също има симпатии към Лефтеров, но били само приятели. “Отношенията ни с Лефтеров са чисто приятелски. Имам симпатии към Лефтеров, но нищо повече. Не знам какво друго да кажа”, каза Мани. Е, очевидно времето ще покаже дали има нещо повече от приятелство помежду им./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

На кого е бясна Емили Ратайковски

Всеки, който е ползвал Instagram в последните години, няма начин да не е попадал на Селест Барбър. Австралийската актриса и комик стана популярна с пародийния начин, по който претворява секси снимки на известни дами. Разбира се, на мушката й няма как да не попадне и Емили Райтайковски. Моделът е известна […]