Ето я бъдещата булка Вики от “Един за друг” на моминското си парти СНИМКИ

Вики от “Един за друг” вече е на сватбена вълна и скоро ще се врече във вярност на любимия си Георги. Преди това обаче, както повелява традицията, красавицата отпразнува шумно и запомнящо се своето моминско парти.

Виктория, която е сестра на фолкпевицата Десита, но не парадира изобщо с това, качи в профила си серия от кадри от предсватбения купон, от които ясно си личи колко е щастлива и доволна.
Любима двойка от “Един за друг” вдига сватба след месец ВИДЕО

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Виктория Димовa (@viktoriq999)

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Виктория Димовa (@viktoriq999)

Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) са от Бургас, но въпреки крехката си възраст, двамата са заедно от близо 8 години. Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма и именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си.
Вики от “Един за друг” нагорещи мрежата с тези горещи СНИМКИ 18+
Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Джоди Комър прекъсна представление в 10-та минута

След края на “Убивайки Ийв” Джоди Комър като че сложи пауза на работата си в киното. Като изключим “Последният дуел” на Ридли Скот, тя съсредоточи усилията си на театралната сцена. И явно имаше защо. Моноспектакълът й Prima Facie дебютира на Бродуейл през април тази година и веднага получи възторжени ревюто […]

Subscribe US Now