Опа! Андреа забрави за Кубрат и скочи в обятията на известен турски актьор СНИМКИ

Певицата Андреа най-сетне успя да преживее Кубрат Пулев и да намери любовта в лицето на друг мъж. Вече от няколко месеца насам, Андреа има любовни отношения с популярен турски актьор. 

Именно той е причината певицата да отскача често до Истанбул, а от общите им снимки можем да заключим, че са много щастливи и имат бъдеще заедно. 

Оказа се, че русата певица има връзка с актьора Имре Озмен. Запечатана от турските папараци, двойката беше снимана да се разхожда приятно съвместно.
Скоро след това, Имре Озмен публикува снимка с любимата си в “Инстаграм” и написа: “Липсваш ми, когато те няма, моя любов!” Това само засили подозрението, че българската певица и турският актьор са двойка.

Андреа и Имре Озмен се запознават по време на работни ангажименти. Тя го снима в свой клип и така тръгва запознанството им. Имре е с три години по-малък от певицата и не крие, че си пада по по-големи жени. 
В момента, Озмен работи по нов хитов сериал, където може да видим и бившата на Кубрат Пулев в ролята на негова партньорка по време на снимките./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скандално ВИДЕО от деня на инцидента с Мира Добрева, тв водещата разкри какво е правила...

Мира Добрева пусна скандално видео, което е направено часове преди да изпадне в кома. Неприятният инцидент се случи в началото на септември и лекарите не даваха големи надежди за живота й.  Но тя се справи с трудностите и се събуди от комата, заради която цялото й семейство беше на тръни. […]

Subscribe US Now