Как изглежда синът на Риана

Риана и A$AP Rocky станаха родители на 13 май 2022 г. Повече подробности обаче не бяха съобщени, като за момента дори не е ясно името на детето.
Може и да не знаем името му, но Риана е решила да ни покаже момченцето си в пълния му блясък. Певицата първи път разпространи видеоклип на детето си. И го направи като дебют в TikTok.
Видеото, с продължителност 45 секунди, беше качено в TIkTok и е първата публикация на певицата в тази социална мрежа. Клипът е гледан 15.9 милиона пъти и е харесан 5.4 милиона пъти само за два дни.
На кадрите се вижда как бебето се усмихва и гука, докато се опитва да стигне до телефона на певицата. Риана го пита: “Опитваш се да вземеш телефона на мама?”
Риана и Asap Rocky съобщиха новината, че очакват първото си дете, през януари тази година с помощта на доста впечатляващи снимки. Двамата са заедно от 2020 г.
По време на бременността си Риана буквално промени представите за това как трябва да се облича една бременна жена – видяхме я в прозрачни дантели, с напълно гол корем, както и с напълно разкриващи новите й форми тоалета.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Антония Петрова-Батинкова се похвали с нова луксозна вила и разкри, че... СНИМКИ

Бившата Мис България Антония Петрова – Батинкова определено си живее живота и можем само благородно да й завиждаме. След множество перипети в любовта, тя най-накрая намери щастието при Ивайло Батинков и двамата изглеждат като идеалното семейство.  В последните дни на отминаващата си 2022 година тя се похвали в социалните мрежи, […]