Голямата слабост на Джеръми Ренър

Измина година от почти фаталния инцидент, при който снегорин, тежащ няколко тона, прегази Джеръми Ренър. Актьорът обаче избра да не се предаде и след няколко операции и дълго възстановяване е отново на крака.
През цялото време край него е Ейва – десетгодишната му дъщеря от връзката му със Сони Пачеко. 53-годишният актьор многократно публикува снимки на двамата в профила си в Instagram.
Въпреки физическите трудности, които преживя в последните месеци, Ренър се стреми да бъде перфектния баща за Ейва. Пред People той признава, че дъщеря му най-много обича за закуска домашно приготвени гофрети и той с радост ги прави.
Междувременно пред своите почит 22 милиона последователи в социалната мрежа Джеръми Ренър разкри, че е записал албум, който е достъпен за поръчки от днес. Той се нарича Love and Titanium и до голяма степен е вдъхновен от случилото се с актьора през последната година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джей Ло е по-секси от всякога

Дженифър Лопес отново демонстрира характерния си блясък в невероятно секси ново музикално видео ремикс на “Can”t Get Enough”. 54-годишната звезда от “Да свалиш Уолстрийт” започва видеото, като се изправя пред тълпа репортери, които я питат кое е най-важното нещо за нея, наред с други въпроси. “Любов”, казва тя пред камерата. Докато клипът набира скорост, […]

Subscribe US Now