Мария и Миро показаха как правят секс във ваната СНИМКИ 18+

Фолк звездата Мария и любимият й Мирослав заминаха на романтична почивка на Малдивите. Те споделиха кадри от самолета, а по-късно направиха съпричастни последователите си на първия им секс на острова. 

Миньончето пусна шокиращи кадри от ваната, на които със сигурност трябва да се сложи възрастово ограничение. Изпълнителката на “Спомен” прекалява вече с разголването и споделянето на всяка крачка, включително интимни сцени с нейния мъж. 

На 13 януари певицата навърши 41 години и екзотичното й пътешествие й е подарък от Мирослав. Тя пък използва лукса на Малдивите, за да се покаже както майка я е родила. Вероятно е зажадняла за слава, тъй като кариерата й се намира в страшна дупка. 
Мария обича скандала, а и той я обича, така че чалгаджийката реши да си позволи и друга дързост. На следващ фотос Отварачката сподели с хилядите си фенове в нета как го прави с любовника си във ваната. На снимката ясно се вижда как Мария и Мирослав се отдават на нежни ласки сред сапунените мехурчета./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Приключиха ли здравословните мъки на Джеръми Ренър

Навръх 1 януари Джеръми Ренър претърпява доста сериозен инцидент. И по-точно – прегазен е от снегорин докато се опитва да разчисти имота си в Рино, Невада, от натрупалия сняг. Резултатът от случката, както бихме предположили, не е никак добър. Актьорът получава гръдна травма и ортопедични наранявания и му се налага […]

Subscribe US Now