Нова светска довйка! Ето коя е новата на Дарин Ангелов СНИМКА

В последната една година упорито се шушука за развода на Дарин Ангелов и има ли си нова след скандалната раздяла, която му докара депресия. 

Имаме новина! Появи се жената, която ще застане до Дарин Ангелов, а прогнозите са за доста добър тандем, който със сигурност ще се задържи в годините. А мацката се оказа също популярно от телевизията лице. 
Не става въпрос за любовни отношения, а за професионален ангажимент на актьора с Елизабет Методиева, която знаем като звезден репортер, журналист, а отскоро и актриса, тъй акто участва в новия филм на Мариан Вълев, който ще се появи по кината през следващата година. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by & (@businessandfashionawards)

Дарин и Елизабет са поканени заедно да водят “Business and fashion awards”, чиито организатор е Цвети Разложка. 
“От съществено значение са водещите на едно събитие, независимо колко мащабно е то и на каква тематика! Те са свръзката организатор – гости!Имаме новина! Открита е перфектната двойка водещи.
Журналист, Тв водеща и актриса! Тя е! Нейното име е Елизабет Методиева! Той… известен актьор, който може съвсем спокойно да поеме ангажиментите и на певците. Времето му е разпределено между репетиции, постановки и роли в киното! Дарин Ангелов! Няма нужда от многословие”, обявиха организаторите в социалните мрежи и изненадаха всички с този нов тандем във воденето на събития./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Това е най-секси мъжът на годината

Отново е онова време от годината, в което трябва да извадим по-дебелите дрехи отново от гардероба. Но и да разберем кой е на секси мъжът на годината. Миналата година победителят на списание People бе доста изненадващ – Пол Ръд. Преди него с отличието за най-секси мъж бе удостоен Майкъл Б. Джордан, […]

Subscribe US Now