Мария Игнатова превърна Нойзи във войник, той вече…

Семейният живот явно се отразява много вдъхновяващо на Мария Игнатова, която се е развихрила сериозно да разпределя задачи и правила у дома. А Нойзи изглежда няма нищо против да изпълнява.

Това поне става ясно от последните постове и сторита на тв водещата в социалните мрежи, където тя споделя как са си разпределили у дома семейните задължения.
Мария Игнатова показа сина си на първия учебен ден СНИМКИ

Блондинката не се вихри сама в дома си, когато става дума за пазаруване, готвене и чистене. По-специално пазаруването е нещо, в което и са активни и двамата с Нойзи.
Мария Игнатова направо прекали с тези СНИМКИ 18+ от плажа
“Кой отговаря за пазара у вас?”, обърна се Игнатова към феновете си в мрежите и уточни, че в нейния случай това се дели поравно на две.

“Не пазарувам само аз. У дома работим на смени. Натоварила съм Нойзи с половината задължения”, отвърна с усмивка Мария, на която явно много й допада тази роля. А май и на Нойзи не му пречи, поне засега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

София Вергара и няколко секси селфита

Понякога и София Вергара има нужда от съвет за това как да се облече. Или поне така изглежда от последната й публикация в официалния й профил в Instagram, където тя изглежда повече от забележително. 51-годишната актриса от “Съвременно семейство” позира с три различни бодита, които са част от колекцията й […]

Subscribe US Now