Голямата новина на Ванеса Хъджинс

На фона всички звездни раздели, които се случиха тази година, има една двойка, може ни връща надеждата, че любовта не е изгубена. И това са Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър.
Двамата се запознават по малко особен начин, а именно по време на онлайн групова медитация в Zoom. Тогава актрисата остава впечатлена от бейзболиста, открива го в социалните мрежи и започва да му пише.
“Ако искам нещо или някого, тръгвам след него. Мисля, че няма нищо срамно да направиш първата крачка”, споделя Ванеса Хъджинс в The Drew Barrymore Show през май 2021 г.
Всъщност, за първи път се заговори, че двамата излизат по срещи през ноември 2020 г., когато са забелязани да се държат за ръце в Лос Анджелис. Година по-късно, на премиерата на филма на Хъджинс Tick … Tick … Boom! те правят и дебюта си на червен килим като двойка. И очевидно отношенията им се развиват повече от добре, защото през февруари обявяват и годежа си.
На следващия месец в интервю за People Ванеса Хъджинс споделя, че предложението на Коул Тъкър я е изненадало, въпреки че е знаела, че то в един момент ще дойде. “Бяхме говорили за това, но не очаквах да се случи по начина, по който се случи и в момента, в който се случи. Определено ме хвана неподготвена и плаках много”, допълва актрисата.
За подготовката за сватбата тя разказва малко повече в предаването на колежката си Дрю Баримор. Тогава Ванеса Хъджинс признава, че планирането е труден процес и доста се колебае относно мястото за церемонията. А колкото до годеника си Коул Тъкър, казва, че той просто е съгласен с всяко нейно решение.
Организацията на сватбата обаче явно все пак е вървяла гладко, тъй като през октомври актрисата отпразнува и моминското си парти. От кадрите, които е споделила в Instagram профила си, става ясно, че тя и приятелките ѝ определено са се забавлявали.
А както повелява традицията, след моминското парти идва ред и на най-важното и съществено събитие, а именно сватбата. От People разбираме, че Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър вече са минали под венчилото и са си казали заветното “да” на церемония в Тулум, Мексико.
През уикенда в X (преди Twitter) се е появила снимка на актрисата, докато е на плажа, облечена в бяла рокля. Още нещо, което подсказва, че щастливото събитието наистина вече се е състояло, е сторито в Instagram профила на колежка на Хъджинс, качено също от тропическия плаж в Тулум.
Потвърждение от страна на Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър, че вече официално са семейство, обаче все още няма.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лекотата, с която Лени Кравиц говори за преживяното сексуално посегателство като тийнейджър

Преди три години, когато издаде биографичната си книга Let Love Rule, Лени Кравиц сподели в нея доста лични моменти от своя живот. Включително и за нежелания сексуален контакт, който е преживял като тийнейджър. Затова не е никак учудващо, че това и до днес буди интереса на обществеността, както и на работещите в […]

Subscribe US Now