Валентин Велчев вдъхнови художник за нов портрет на Ванга

Младият певец Валентин Велчев е вдъхновил художник от самоковското село Ковачевци да нарисува нов портрет на Ванга.

Любимецът от Пирин Фолк направи впечатляващ концерт в селото, където се събират цели три планини – Рила, Верила и Витоша. Рециталът бе по случай празника на селото и събора, който се проведе за първи път след 3-годишна пауза заради пандемията от коронавирус.
“Благодаря за поканата на кмета Йорданка Бекярова. Тя ми сподели, че е слушала дебютния ми албум “Аз съм Валентин” и много е харесала песента “Ванга”, която изпълняваме с Ели Кордева и Светоглас.

Разказа ми за местен художник, който от много време искал да нарисува пророчицата, но все нещо все го спирало. Та кметицата му пуснала песента и след като я чул, той получил творчески импулс да започне картината. Това страшно много ме зарадва и с нетърпение очаквам да я видя готова.
Г-жа Бекярова ме помоли да включа “Ванга” в програмата си и аз с удоволствие я изпях за всички жители и гости на Ковачевци”, разказа носителят на наградите “Певец на годината 2021” за дебют и “Албум на годината 2023”.
Всяка една от песните на Валентин Велчев е посрещната и изпратена с аплодисменти, на площада хората се виели на няколко реда, а посланията от мелодиите му стоплили сърцата на млади и стари. Валентин Велчев изненадал ромската част от публиката на концерта си със свое изпълнение на популярния хит на Рико бенд “Барби”, заради което го възнаградили с щедри бакшиши./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Галин си показа питона и всички онемяха СНИМКИ 18+

Фолк звездата Галин за пореден път прикова всички погледи към себе си и накара жените да се изпотят от вида му. Галин си показа питона и успя да втрещи жените. Младият добричлия е сред най-желаните ергени у нас и често се снима гол до кръста, за да демонстрира перфектното си […]

Subscribe US Now