Шарън Стоун откровено за здравословно си състояние днес – след тежкия инцидент преди 20 години

Шарън Стоун често е искрена и откровена за нещата, които се случват в личния ѝ живот. Тя не е криела дори и сериозните здравословни проблеми, с които се е сблъсквала и дори с днешна дата казва, че няма проблем да споделя публично какво наистина ѝ се е случило през годините.
В ексклузивно интервю за People 65-годишната актрисата говори за инцидента, който преживява преди повече от 20 години и в който почти не губи живота си. През 2001 г. на актрисата е даден един процент шанс да оцелее, след разкъсана гръбначна артерия, която предизвиква кървене в мозъка в продължение на девет дни.
По това време Шарън Стоун процъфтява както в професионален, така и в личен план. Няколко години преди това получава първата си номинация за Оскар за участието си във филма “Казино”. Тогава осиновява и сина си Роан, който сега на 23 години, заедно с тогавашния си съпруг Фил Бронстейн. Впоследствие тя осинови още две деца – Леърд (18 г.) и Куин (17 г.).
След инцидента Стоун преминава през тежък период. Бракът ѝ се разпада – тя и Бронстейн се развеждат през 2004 г., а от Холивуд спират да я търсят. Припомняйки си първоначалния процес на възстановяване, актрисата казва, че е “заеквала” в ранните етапи и не е “виждала добре”. Страдала е и от загуба на памет за дълъг период от време.
“Изведнъж загубих всичко”, споделя още тя. “Парите, попечителството над детето си, кариерата. Загубих всички онези неща, които чувстваш, че са твоят живот. И така и никога не съм си върнах по-голямата част от това, но стигнах до момент, в който съм добре и това ми е достатъчно.”
И добавя, че дълго време се е опитвала да се преструва, че е добре. “Истината е, че имам нужда от осем часа непрекъснат сън, за да подействат лекарствата ми за мозъка, така че да нямам гърчове. Просто казано аз съм инвалид и затова това не ме наемат често.”
Запитана как е събрала смелостта да сподели историята си, Шарън Стоун обяснява: “Идвам от много разбито семейство. Израснах с вярата, че трябва да се грижа за всички останали. Затова ми отне много време, за да разбера, че имам собствен живот и че е добре самата аз да получавам грижи, като човек с увреждания. И сега се чувствам горда от себе си и постиженията си – от оцеляването до помагането на другите да оцелеят.”
Днес Стоун е в борда на Неврологичната фондация Бароу, която подкрепя медицинския институт в Аризона. Според личния ѝ уебсайт мисията на Фондацията е “спасяване на човешки животи чрез иновативно лечение и новаторски изследвания”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силвия Кацарова вече живее като кралица в имение за 2 милиона лева СНИМКИ

Силвия Кацарова има причина да се чувства като кралица в дома си, защото вече живее в истинско имение в столичния квартал “Бояна”, чиято цена, според експерти, приближава “скромните” 2 милиона лева. Имението разполага с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и […]

Subscribe US Now