Как изглеждат трите дъщери на Марк Зукърбърг и Присила Чан

Макар да не обича да разкрива много за личния си живот, съвсем наскоро Марк Зукърбърг имаше специален повод да сподели емоционалните си моменти. По повод 40-тия си рожден ден милиардерът и главен изпълнителен директор на Meta е качил поредица от снимки, с които издава как е отпразнувал личния си празник.
От поста му в Instagram става ясно, че е прекарал деня заедно със семейството си и други свои близки. В описанието към кадрите той споделя, че съпругата му Присила Чан му е организирала парти, за което е пресъздала няколко от важните за него места в ранните му години.
На първите снимки виждаме Марк Зукърбърг до стар настолен компютър от 90-те, както и в стая, приличаща на общежитието му в Харвард, в която е заедно с Бил Гейтс. Следват още кадри на стаята, в която се е научил да пише код, както и на първия си апартамент, в който е имал само матрак на пода, в очакване Facebook да достигне 100 милиона потребители.
По-нататък основателят на социалната мрежа е споделил и снимка, на която е пресъздадена любимата му пицария в Кеймбридж, Масачузетс, където се шегува, че “на практика е живял”, докато е бил студент. Там го виждаме в компанията на цялото му семейство – съпругата му Присила Чан и трите им дъщери – Максима (8 г.), Август, (6 г.) и Аурелия (13 м.).
На следващата снимка Марк Зукърбърг отново е заедно с две от по-големите си момичета, на които показва стаята, в която е израснал, както пише самият той в поста си.
В личния си профил съпругата му Присила Чан е качила още една порция кадри от отпразнуването на рождения ден, включително и един, в който двамата са заобиколени от децата си и си разменят целувка.
“Марк обикновено не позволява да правя нещо голямо за рождения му ден, но за 40-ия му юбилей ми беше позволено да организирам парти, стига нашите приятели и семейство също да се забавляват на негов гръб. Всички се забавлявахме! Да кажем, че никой не страдаше от липса на материал”, пише шеговито Присила Чан към Instagram поста си.
След това продължава с мило послание за съпруга си Марк Зукърбърг: “Шегата настрана, като си припомням 21-те рождени дни на Марк, които сме прекарали заедно, едно от любимите ми неща в Марк е как той наистина, наистина вярва в хората. Той вижда потенциала във всички нас. Нямам идея какви приключения предстоят, но аз съм тук за всички тях.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как да намалим влиянието на магнитните бури - какво да правим и какво - не

Последните дни преминаха под знака на най-силните магнитни бури от повече от две десетилетия насам. Техният интензитет бе най-висок през уикенда, но преди броени часове отново е регистрирана активност от най-висока степен. И в комбинация с променливото време навън, мнозина усещат негативите върху здравословното си състояние. Магнитните бури се предизвикват […]

Subscribe US Now