Трогващият жест на Рания на погребението на кралицата

На погребението на кралица Елизабет на 19 септември в Уестминстърското абатство присъстваха монарси от цял свят. Освен тези от Европа, бяха поканени и много от азиатските крале, между които и йорданският крал Абдула II.
Вниманието беше привлечено от кралица Рания, която, както обикновено, беше изключително елегантна.
За разлика от много от останалите дами на погребението, 52-годишната йорданска кралица не беше се сдобила с нов тоалет специално за повода. Нещо повече – тя беше облечена в такъв на повече от 20 години.
Палтото-рокля е от есенно-зимната колекция на Giorgio Armani от 2001-2002 г. А Рания го избира съвсем целенасочено – със същите дрехи е била при срещата си с кралица Елизабет и принц Филип по време на държавно посещения на йорданските монарси във Великобритания през 2001 г.
Обувките й са на британски бранд – Jennifer Chamandi, като кралицата вече се е появявала с тях на други официални събития. Чантата също не е нова и е модел на Manolo Blahnik, уточняват от Instagram профила Royal Fashion Police.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Келеме: Синът на Тони Стораро лепна поредно срамно петно върху фамилията с това ВИДЕО

Малкият син на Тони Стораро безспорно е резилът на известната фамилия. Младокът хич не си поплюва и непрекъснато се вкарва в бели, което се отразява зле на цялата рода. Оказа се, че Емрах няма нищо общо в възпитания си брат Фики, а вместо това го разказа като истинско келеме.  Очевидци […]