Келеме: Синът на Тони Стораро лепна поредно срамно петно върху фамилията с това ВИДЕО

Малкият син на Тони Стораро безспорно е резилът на известната фамилия. Младокът хич не си поплюва и непрекъснато се вкарва в бели, което се отразява зле на цялата рода. Оказа се, че Емрах няма нищо общо в възпитания си брат Фики, а вместо това го разказа като истинско келеме. 

Очевидци са възмутени от поведението му и най-вече от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро доста често отпусна крака си върху газта, с което гази нагло закона и застрашава хиляди животи. Това показва и скандално видео, в което го виждаме в страшна автомобилна гонка. 
 

Видео от “Телеграф” 
Той е с много скъпо возило, вероятно същото, което Тони Стораро му купи, за да го накара да се раздели с Теди Александрова.  На клипа се вижда, че изпълнителят и конкурентът му са улучили точния момент, защото двулентовият път, по който се движат е празен.
Малкият Стораро е подкарал с бясна скорост мощен Mercedes AMG, а съперникът му се е наместил удобно в Audi и натиска газта до ламарината. 
На видеото ясно се вижда, че изпълнителят на “Евала” малко след старта изостава и всъщност до финала диша прахта на конкурента си.
Много катастрофи станаха напоследък, предизвикани от такива мамини и бащини синчета, които се мислят за богове на пътя. В социалните мрежи съветват Тони Стораро да вземе спешни мерки и да озапти сина си, преди да е отнел нечий невинен живот и да прекара собствения си такъв зад решетките./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Силвестър го закъса със здравето! Наложи й се да...

Моделката и тв водеща Мария Силвестър е на кеторежим. Причина за това е състоянието й – инсулинова резистентност. „Препоръчвам винаги да се правят изследвания и да се работи със специалист. Всичко е много индивидуално. За един работи едно, за друг – друго“, написа лицето на „Бридада нов дом“ в Инстаграм, където почитатели пожелаха […]