Първата награда, която Наум Шопов спечели за филма “Без крила”

Миналата година се проведоха снимките на новия филм на Ники Илиев – “Без крила”, в който Наум Шопов влиза в главната роля – тази на Михаил Христов.
През месец април тази година най-сетне видяхме тийзър на филма, който ни подсказка, че ни очаква едно емоционално пътуване през живота и трудностите на Михаил по чиято истинска история се води сюжетът.
Ще видим “Без крила” по кината от 6 декември тази година, а вече знаем, че чакането ще си заслужава, защото Наум Шопов е успял да спечели първата си награда за главна роля. От профила му в Instagram разбираме, че той е бил отличен на кинофестивала See Film Festival Paris-Berlin-Washington 2024.
“Първата ми награда за първата ми главна роля във филм – най-добър актьор за ролята на Михаил във филма “Без крила”, написа актьорът и инфлуенсър в профила си в социалната мрежа.
Новината за наградата идва само няколко дни след като Наум Шопов, чиято звезда изгря благодарение на участието му в сериала “Откраднат живот”, отпразнува своя 31-ви рожден ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Карлос Алкарас и Nike - любов (и договор) за милиони

Карлос Алкарас за пореден път доказа, че няма така лесно да се откаже от мечтата си да бъде номер едно в тениса. След титлата от Roland-Garros 2024 това остава осъществимо. Испанецът вече има спечелени три от четирите турнира от Големия шлем, като му остава да завоюва единствено титла от Australian Open. Развиващата […]

Subscribe US Now