Салма Хайек отново провокира по бански

Фенове сме на Салма Хайек не от вчера и днес, а тя определено знае как да радва и забавлява милионите си последователи в социалните мрежи. Разбира се, най-любими са ни снимките й по бански.
В това отношение актрисата е щедра, но с мярка. А последните й “подаръци” дойдоха преди броени дни от последната ѝ ваканция.
Хайек се радва много слънце и настроение, като не пропусна да зарази и нас с него. Просто няма как да не ни стане хубаво, като видим 56-годишната мексиканка в жълт бански от две части.
“Всеки път, когато имам нужда да се почувствам обновена, скачам в океана”, пише актрисата под серия от секси кадри, на които за пореден път демонстрира перфектните си извивки, а ние нямаме търпение за следващата доза.
Наскоро Салма Хайек използва своя Instagram, за да изрази голямата любов към брат си Сами Хайек. Актрисата неведнъж е подчертавала колко важно нещо за нея е семейството й.
Тя е близка не само с брат си, но и със съпруга си Франсоа-Анри Пино, с който е във връзка повече от 16 години. Салма без колебание все още го нарича “любовта на живота си”, и “очарователен мъж”. Именно Пино е баща на единственото дете на актрисата – Валентина, която вече е на 16 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Помните ли Розмари от "ВИП Брадър"?! Сполетя я голямо щастие СНИМКА

Спомняте ли си модела Розмари Тишер, която имаше неуспешна свалка с фитнес инструктура Ричи във “ВИП Брадър”?! Е,  при нея нещата извън формата са се развали благоприятно и тя се похвали с най-радостната новина.  Розмари показа снимка в Инстаграм, на която е с доста наедряло коремче. Успяла е да запази […]

Subscribe US Now