С какво Брад Пит е впечатлил пилотите от F1

Вече от доста време знаем, че Брад Пит готви филм за F1 и всичко в него ще изглежда наистина реалистично. За целта актьорът е част от почти всички състезания от календара на F1 тази година и снима на истинските писти.
Разбира се, той не управлява болид като Макс Верстапен и компания, но такъв, който е наистина много близък до тях. Заради стачката на актьори и сценаристи в Холивуд снимките трябваше да бъдат преустановени за няколко месеца, но сега те отново са в действие.
През изминалия уикенд Пит бе в Лас Вегас, където имаше състезание, за да се завърне към света на високите скорости. Там бе и Джери Брукхаймър, който разкри дали стачката ще се отрази на премиерната дата. Според продуцента, няма такава опасност и трябва да очакваме филма, който все още няма заглавие, по кината през лятото на 2025 г.
Пред Entertainment Tonight Брукхаймър дава да се разбере, че Брад Пит не е използвал дубльор за заснемането на сцените, в които кара болида с висока скорост. Актьорът прави всичко сам и според продуцента дори пилотите от F1 са впечатлени от уменията му зад волана.
“Той е невероятен атлет, пилотите са изумени колко е добър”, казва Джери Брукхаймър. Той допълва, че сюжетът на филма няма да се съсредоточи само върху състезанията, но и върху драмата около тях и човешките истории. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда гаджето на Айлин от "Ергенът"

Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на “Ергенът”. Но освен външните си дадености, тя показа, че притежава и завидни умения да омагьосва мъжете. А след края на телевизионния формат разпалва фантазиите им на воля и по-силно от всякога. По професия Айлин е модел. Именно с това […]

Subscribe US Now