Ново начало за внучката на кралица Елизабет

Началото на учебната година наближава не само за обикновените деца, но и за потомците на кралските семейства на Европа. След като стана ясно решението, което датските принц Фредерик и принцеса Мери са взели за обучението на децата си, сега научаваме новина от английския кралски двор.
18-годишната лейди Луиз постъпва в университета “Сейнт Андрюс” в Шотландия.
Там дъщерята на принц Едуард – най-малкият син на кралица Елизабет, и съпругата му Софи, ще учи английска литература. От People разкриват, че тя е завършила с висок успех училище.
И допълват, че “Сейнт Андрюс” има специално значение за цялото семейство – там са учили принц Уилям и Кейт Мидълтън, когато са се запознали. А малката Луиз е била шаферка на сватбата им през 2011 г.
“Не бих я насилвала, но ако иска, ще се радвам да учи в университет. Много е умна”, коментира майката на лейди Луиз в интервю за Sunday Times. Дъщеря й има и друга страст – язденето и състезанията с карети, които е наследила от дядо си, покойният принц Филип.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела и Преслава сгафиха жестоко и ги попиляха СНИМКИ

Любимките на цяла България фолк певици Преслава и Емануела допуснаха страшен моден гаф, който не остана незабелязан от техните безпощадни почитатели.  Оказа се, че двете певица са го закъсали откъм сценични тоалети и в резултат ползват една и съща рокля.  В края на юни на рождения си ден Преслава блесна […]