Звезда от “Безсрамници” се развежда

В Холивуд разделите са нещо много често срещано. Същото важи и за разпадането на бракове. Просто понякога нещата не се получават.
Поредното семейство, което е видяло, че няма бъдеще в отношенията им е това на Джеръми Алън Уайт. Актьорът, добил популярност с ролята си в сериала “Безсрамници”, се развежда със съпругата си Адисън Тимлин.
Според People, Тимлин е подала необходимите документи за развод в края на миналата седмица. Двамата се познават още от тинейджърските си години, но се ожениха през 2019 г. 
За това време имат две деца. Дъщеря им Езър се роди през 2018 г., а през 2020 г. на бял свят се появи и втората им дъшеря – Долорес. Към момента не са ясни причините за развода.
В началото на годината обаче, когато Уайт получи Златен глобус за ролята си в първия сезон на сериала The Bear, не изглеждаше двамата да имат проблеми. Актоьрът поздрави специално съпругата си от подиума, а тя му върна жеста в Instagram.
Любопитното е, че двамата са участвали заедно във филма. Това се случи през 2008 г. във филма Afterschool.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Риана - бременна и по бельо

Само преди дни най-после научихме името на първото дете на Риана и партньора й ASAP Rocky. Междувременно певицата отново е много бременна, а и много секси, както можем да се убедим от снимки за кампанията на Savage X Fenty. Риана се снима в няколко кадъра, които съпровождат новата колекция на […]