Гуинет Полтроу призна, в откровения си стил, че всъщност се е омъжила за баща си

Гуинет Полтроу е известна с това, че споделя доста неща от личния си живот. Бивши любовни връзки, семейните отношения и дори интимни мисли. Затова никак не е учудващо най-новото признание на актрисата – а именно, че съпругът ѝ Брад Фалчък ѝ напомня на покойния ѝ баща.
“Брад прилича на синеок евреин. Има и златно сърце и страхотно чувство за хумор. Накрая избрах баща си”, споделя Гуинет откровено в интервю за People.
Бащата на Полтроу, продуцентът Брус Полтроу, умира през 2002 г. от на рак на устната кухина на 58 годишна възраст. Гуинет е споделяла неведнъж колко трудно е преживяла загубата му си, тъй като е била изключително близка с него.
Самият Фалчък, от своя страна, изглежда, оценява положително сравнението, тъй като нарича Гуинет Полтроу “перфектната съпруга”. “Когато тя обича, го прави с цялото си сърце. Винаги е солидарна към чувствата и преживяванията на другия – толкова, че буквално крещи, когато чуе добри новини за него”, казва той пред изданието.
Основателката на Goop, която сключи брак със сценариста Фалчък през 2018 г., преди това бе омъжена за музиканта Крис Мартин, от когото има две деца – Епъл (19 г.) и Моузес (17 г.). 51-годишната Палтроу е мащеха и на двете деца на втория си съпруг от предишен брак – Изабела (19 г.) и Броуди (17 г.).
Гуинет признава, че първоначално е било “трудно” да се научи да отглежда доведени деца, но все пак успешно се е справила. “Това не е нещо интуитивно и никой не ти казва как да го направиш. Още повече като се има предвид наложения от медиите образ на злата мащеха. Но сега това ми носи най-много щастие в живота”, споделя тя.
И съветва тези, които преминават през подобна ситуация, просто да “прегърнат напълно идеята, че доведените деца са и мои деца”. “И колкото повече ги обичах и се стремях към тях, толкова по-лесно ставаше всичко”, добавя убедено актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В "Игри на волята" стана много тежко, Теодора напусна, но... ВИДЕО

Един от най-мълчаливите участници в тазгодишния сезон на “Игри на волята” – Теодора, вече е аут от Арената и възможността да стигне до финала, където да бъде на крачка от голямата награда. Нейната най-голяма награда обаче, я чака в дома й – и това е малката й дъщеричка Никол. Теодора […]

Subscribe US Now