Ирен Кривошиева се отврати и призна пред всички: Не издържах, напуснах…

Ирен Кривошиева не издържа и напусна една от скорошните театрални постановки, на които е присъствала. Актрисата, която никога не се е крила от мнението или позицията си по даден въпрос, не направи изключение и сега, а последователите й в социалните мрежи приех с възторг признанието.

“Напуснах постановката “Хага” в Народния театър. “Политиката е мръсна работа” и няма място в театъра. Не съм русофоб, нито русофил но като актриса зная едно: Не бива да се подиграваме с класици като Пушкин и Чехов с неговата “Вишнева градина”. Така започва поста във фейсбук на Ирен Кривошиева, която, оказа се, съвсем не е единствената, която се е отвратила от старта на театралния сезон.
Ирен Кривошиева пред БЛИЦ: Пазя болката за мен, хората трябва да се радват!

Актьорът дори да мрази на сцената го прави с любов, а театъра възпитава добродетели. Душата ме заболя, когато гледах как се употребява изкуството за политически цели.”, гласи поста на Кривошиева в социалните мрежи.
Очевидно реакциите оттук нататък ще са доста взривоопасни, особено след като случилото се в театъра става обществено достояние след появата си в социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Роксана се нахвърли на Дара заради брат си и "Гласът на България": Вие го убихте! ВИДЕО

Фолкпевицата Роксана не издържа на това, което се случи с брат й Радослав Гергов – Радула в “Гласът на България” през уикенда и дръпна такова унищожително слово в ТикТок, че на журито на музикалния формат със сигурност свят му се е завило. Той стъпи на сцената на “Гласът” и изпълни емблематичния хит […]

Subscribe US Now