Обрат в отношенията на “Ергенът” Виктор и Александра! Драмата е голяма

Тъмни облаци са надвиснали над двойката Александра Гърдева и “Ергенът” Виктор Стоянов. Макар тя да не беше неговият избор за финал в шоуто, след края на снимките се преоткриха и станаха новата светска двойка. 

Двамата така и не обявиха публично благата вест, макар папараци на няколко пъти да ги хващаха в много интимни моменти. А сега наш репортер научи друга пикантна новина за двамата, която хвърля нов поглед на нещата и ще шокира останалите участнички, които спряха да говорят на Александра, след като тръгна с мачото. 

Наш репортер забеляза, че от няколко дни Александра и Виктор не се следват вече в Инстаграм. Това е сигурен знак, че има срив в отношенията им и не са приключили гладко любовната сага. 
Връзката им се пазеше в тайна, но пък бе достигнала до ушите на нейните конкурентки в шоуто “Ергенът”. Това ги озлоби допълнително и само Ева продължи да общува с нея след приключване на формата. Останалите се събират на групички и почти всяка вечер запиват в столичните кръчми, но категорично игнорират Александра и Гергана, които от самото начало им бяха трън в очите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg