Какво не харесва в кариерата си Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон е привлекателна и секси както в живота, така и на екран. И тъкмо затова някак последните ѝ признания не ни изненадват.
Тя прави актьорския си дебют във филма “Север” от 1994 г. на деветгодишна възраст. Когато е на 17 пък е избрана да участва в “Изгубени в превода” от 2003 г. за роля на пет години по-голямо от нея момиче.
Сега, вече години по-късно, Скарлет Йохансон смята, че е била избирана да играе само определени роли заради външния си вид.
“Всички си мислеха, че съм по-възрастна”, споделя тя. Освен това признава, че се е чувствала хиперсексуализирана и просто е приела кариерата и ролите, които са ѝ се падали, такива, каквито са.
“Това ли е?”, се е запитала тогава Скарлет, подсказвайки, че е била леко разочарована. Но сега вече оценява промяната в Холивуд и времената, които са вече по-различни, особено за младите актриси като Зендая и Флорънс Пю. Според Скарлет на тях им е позволено да играят различни неща и да влизат в ролите, в които самите те желаят.
Не такава свобода обаче е имала преди време самата тя. Скарлет Йохансон разкрива още, че за определени филми дори са я карали да изглежда по-възрастна отколкото всъщност е. А това несъмнено е оставило отпечатък в съзнанието ѝ. Според нея точно това е променило начина, по който хората я възприемат.
“Станах обективизирана по такъв начин, че се чувствах сякаш не получавам предложения за работа за неща, които исках да правя. Някак си спрях да бъда нещо желано”, споделя актрисата в епизод от американския подкаст Armchair Expert.
Въпреки че това усещане дълго време я е тревожело, а и сега все още не е отърсила напълно от него, Скарлет признава, че продължава да се бори.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никой не очакваше, че 55-год. Малина ще се запали по това СНИМКИ

Малина нагледно показа каква е тайната на неувяхващата й младост. Попфолк звездата, която е на 55 години, е в перфектна форма, а усмивката й не слиза от лицето. От години тя се слави със стройната си фигура и не крие, че полага нужните усилия за това. Тези дни стана ясно, […]

Какво не харесва в кариерата си Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон е привлекателна и секси както в живота, така и на екран. И тъкмо затова някак последните ѝ признания не ни изненадват.
Тя прави актьорския си дебют във филма “Север” от 1994 г. на 9-годишна възраст. Когато е на 17 пък е избрана да участва в “Изгубени в превода” от 2003 г. за роля на 5 години по-голямо от нея момиче.
Сега, вече години по-късно, Скарлет Йохансон смята, че е била избирана да играе само определени роли заради външния си вид.
“Мисля, че всички си мислеха, че съм по-възрастна”, споделя тя. Освен това признава, че се е чувствала хиперсексуализирана и просто е приела кариерата си и ролите, които са ѝ се падали такива, каквито са.
“Това е?”, се е запитала тогава Скарлет, подсказвайки, че е била леко разочарована. Но сега вече оценява промяната в Холивуд и времената, които са вече по-различни, особено за младите актриси като Зендая и Флорънс Пю. Според Скарлет на тях им е позволено да играят различни неща и да влизат в ролите, в които самите те желаят.
Не такава свобода обаче е имала преди време Скарлет Йохансон. Тя разкрива още, че за определени филми дори са я карали да изглежда по-възрастна отколкото всъщност е. А това несъмнено е оставило отпечатък в съзнанието ѝ. Според нея точно това е променило начина, по който хората я възприемат.
“Станах обективизирана по такъв начин, че се чувствах сякаш не получавам предложения за работа за неща, които исках да правя. Някак си спрях да бъде нещо желано”, споделя актрисата в епизод от американския подкаст Armchair Expert.
Въпреки че това усещане дълго време я е тревожело, а и сега все още не е отърсила напълно от него, Скарлет признава, че продължава да се бори. Ето това е пример за борбеност, силен дух, талант и красота, бихме казали ние.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страшен инцидент в "Игри на волята"! Участник падна от високо и се претрепа СНИМКИ

Тази година предизвикателствата в “Игри на волята” са изключително тежки, а контузиите на участниците са неизменна част от ежедневието им. В последния епизод един от участниците преживя кошмарно падане от огромна височина и едва не го остави инвалид.  Зрители и участници станаха свидетели на ужасния инцидент, а на терен се […]

Subscribe US Now