Страшен инцидент в “Игри на волята”! Участник падна от високо и се претрепа СНИМКИ

Тази година предизвикателствата в “Игри на волята” са изключително тежки, а контузиите на участниците са неизменна част от ежедневието им. В последния епизод един от участниците преживя кошмарно падане от огромна височина и едва не го остави инвалид. 

Зрители и участници станаха свидетели на ужасния инцидент, а на терен се чуваха само възгласи на уплаха. Хубавото в случая е, че медицинският екип на терен реагира светкавично. 

Най-дългият участник от “Игри на волята” – Цецо, сам пожела да се катери по въже, но падна от върха и изпита неописуема болка. Като по чудо няма счупване, а само натъртване. 
“За момент си помислих, че нещо си е счупил, понеже лежеше на земята и не се движеше. В последствие се оказа, че що-годе нещата са добре”, сподели Фейгин от неговото племе.  

Илиян пък е доста по-краен в изказването си за Цецо, тъй като двамата са от едно племе, но участват в различни коалиции. “Цецо си пише още една черна точка. Той заявява, че е сигурен за някой конкретен пост и накрая не си свършва работата както се очаква”, споделя Илиян. 
Всъщност, в социалните мрежи ври и кипи от негативни и откровено подигравателни коментари за Цветан. Внушителната му външност по никакъв начин не кореспондира с представянето му в игрите и към момента е сочен за най-слабия играч сред всички останали. “Дори Касим има силни страни и заслужава да продължи по-нарепред от Цветан. Няма сила, няма издръжливост, не може да плува, не може да реди пъзели. Само Виктория го спасява като го побутва напред”, гневят се зрители на шоуто./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Джордж Клуни се чувства неловко

Миналият месец Джордж Клуни изуми всички с новината, че е снимал 80 пъти сцена с целувка с колежката си Джулия Робъртс за филма “Билет за рая”. Е, всъщност целуването е запечатано само в един дубъл, докато през останалите 79 са се смеeли. По думите му всички са се забавлявали по […]

Subscribe US Now