Отчаян ход от принц Хари – търси ли имот във Великобритания

Още от октомври миналата година се заговори, че принц Хари е започнал да търси имот във Великобритания, който да закупи. От началото на 2023 г. той и съпругата му са помолени да освободят Фрогмор Котидж, която обитаваха, докато все още бяха част от кралското семейство.
Липсата на връзка с родината очевидно тежи на по-малкия син на крал Чарлз, който вероятно се надява жилище в Англия да позволи на децата му да опознаят повече дядо си. Това лято той е подновил търсенето, коментира кралският анализатор Том Куин пред Mirror.
“Хари е прекарал доста време в обмисляне на това къде да е базата му във Великобритания. Той обаче никога не е живял в друго освен строго охраняван дом далеч от хорските очи и това се оказва проблем.”
Според Куин принцът трудно ще намери подобен имот и всеки прегледан до момента има своите недостатъци. Затова Хари се е насочил към търсене на къща от епохата на крал Джордж, подобна на частния имот на баща си Хайгроув в Глостършир.
“Освен рисковете по отношение на сигурността, Хари е вманиачен на тема “лично пространство” и иска да е далеч от любопитни погледи. Това е причината той да се ядоса много, когато баща му го изгони от Фрогмор.”
Куин изтъква, че принц Хари наистина се надява да намери къща, която ще му позволи по-често да се връща в родината си заедно с децата си Арчи и Лилибет. Само така те биха могли да опознаят братовчедите и останалите си роднини.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какви са отношенията на Брад Пит с най-големия му син Мадокс

Отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит са далеч от разрешаване. Макар вече да са разведени, двамата имат редица неща, които да делят в съда. И, както обикновено става в такива случай, най-потърпевши се оказват децата им. След широко обсъждания инцидент от 2016 г., когато по време на полет Пит […]

Subscribe US Now