Ето кои звезди изпратиха абитуриенти тази година СНИМКИ

Тази пролет се оказа, че ЗлаткА Димитрова и д-р Енчев са сред най-известните изпращачи на абитyриенти.  Техните деца са есе още малки, но те са гости на баловете на своите роднини. 

Златка Димитрова даже стана дама на своя племенник Янислав – син на кака й София.
„Честито завършване, Яни! Като истински мъж ти издържа първия голям тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато вече навлизаш в дебрите на живота, ти предстои най- големият тест. Пожела- вам ти да го издържиш и да имаш сили да се до- казваш всеки ден. Нека усилията ти бъдат увенчани с успех”, заяви плеймейтката.
Абитуриент е и синът на медицинската сестра, която пластичният хирург д-р Ангел Енчев залюби след развода си с Теди Велинова.
Най-малката фолкпевица Даниела Пирянкова – Данна завърши училище. За изпращането си тя избра къса черна рокля, която трудно прикрива естествено големия й бюст, а за бала се премени в златна рокля на ресни, пише „Телеграф“.

Друга нейна колежка от музикалната компания – Нели Владева – Юнона пък изпрати дъщеря си Глория Бинева. Младата красавица завърши столичното училище „Акад. Емилиян Станев”. Певицата сподели кадър и впечатления от голямото събитие в социалните мрежи: “На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прекрасно, съвестно, добро, ученолюбива и сърдечно същество! По- пътен вятър и щастие! Времето лети и сякаш вчера проплака за пръв път, за да дойде времето днес, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се налага да вземаш сама решения. Но. . . такова е… Цял ден преглъщам, не искам да плача. Само родителите ще ме разберат… Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безкрайно!”.

Син абитуриент зарадва и победителят от „Като две капки вода” Владимир Михайлов. Неговият Живко буквално му е одрал кожата, но на бала си няма да е в традиционен костюм, а с шотландска поличка. Момчето обикаляло доста време, докато намери специален плат за килт, който чудесно ще се върже с раста прическата му. Наследникът на певеца е артистичен като него – рисува прекрасно и вече има опит като актьор в чужди продукции. Момчето се занимава с компютри, графичен дизайн.
Победителката в „Гласът на България“ –  певицата Жаклин Таракич също е абитуриентка. Тя завърва с пълно отличие от 6:00 абсолютно всяка учебна година досега. Маргарита Стойкова, позната като Вени от сериала „Татковци“, завършва руската гимназия в Пловдив. Ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. Преди това е пробвала да се запише в четири университета с актьорско майсторство, но не са я приели. /show.blitz.bg 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето я цялата истина за връзката между Рачков и Джулиана Гани СНИМКА

Комикът и телевизионен водещ Димитър Рачков публикува любопитни снимки в компанията на няколко красавици. Това се е случило на събитие, на което той е бил поканен. Става въпрос за дебют на моден бутик в Хасково. Едната от тях много прилича на известната Джулиана Гани, но всъщност не е тя, а […]

Subscribe US Now