Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Това каза самата актриса за bTV Новините, а реакцията ѝ идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.
Захари Бахаров с жесток шамар по Диана Димитрова заради Вергов, разкри, че…

“Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете.
Брутално признание за побой на Милена Фучеджшиева: Бившият ми разби с шут вратата и…
Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна”, категоричен е актьорът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новите предизвикателства пред принцеса Леонор

17-годишната принцеса Леонор, която е предполагаемият наследник на испанския трон, ще премине тригодишно военно обучение, започващо през август, съобщава пред испанските медии министърът на отбраната Маргарита Роблес. Испанската монархия се бори да поправи имиджа си след поредица от скандали през последното десетилетие, свързани главно с бившия крал Хуан Карлос, който […]

Subscribe US Now