Какво знаем за 36-годишната рускиня Елсина Хайрова – новата приятелка на Том Круз

Наскоро стана ясно, че Том Круз е забелязан на парти в Мейфеър, Лондон, в компанията на рускинята Елсина Хайрова. 61-годишната холивудска звезда бил “неразделен” с 36-годишния бивш модел, докато двамата танцували цяла нощ заедно, посочи източник пред The Sun. И тъй като предполагаемата нова приятелка на Том Круз определено събуди любопитството в много хора, от Yahoo подбират малко подробности за живота ѝ. 
Според News Australia, Хайрова, която е британска гражданка, е дъщеря на съюзника на Путин и виден руски депутат Ринат Хайров. Не е ясно кога е срещнала Круз. Въпреки това, тя не е никак срамежлива в интернет, тъй като показва пищния си начин на живот в Instagram пред над 10 хиляди последователи.
Хайрова е светска личност. Нейният профил в Instagram демонстрира любовта й към пътуването, модата и луксозния живот. Тя редовно ходи до Париж и се наслаждава на слънцето в дестинации като Сен Тропе.
Известно време Елсина работи и като модел. Има рекламни кампании за марки като Graff и е посещавала събития на Victoria”s Secret.
Преди романса си с Том Елсина е омъжена за руския магнат Дмитрий Цветков. Бившият й съпруг е посредник по международни сделки и търговец на диаманти.
Двамата се разделят през 2022 г. след повече от десетилетие брак, когато тя иска развод. Имат две деца по време на връзката си, въпреки че не се знае много за живота им като двойка.
По време на брака си Елсина и Дмитрий придобиват няколко имота, включително имение на стойност 27 милиона долара в имението Уентуърт в Съри, пет апартамента в Лондон на стойност около 22 милиона долара и имоти в Дубай и Кипър на стойност 2.5 милиона долара.
По време на развода им пред 2022 г. съдия Джъстис Пийл обаче обвини светската личност, че лъже Върховния съд. Съдебните документи показват, че Елсина притежава 150 чанти на стойност 1.2 милиона щатски долара, но в изслушване през февруари Хайрова твърди, че има само около 20 чанти. Пийл казва, че случаят е бил “заразен от нечестността на Хайрова от началото до края”.
Рускинята в момента живее в семейното имение от брака ѝ с Цветков в Съри. Къщата разполага с площ от 2415 квадратни метра и е оборудвана с 10 спални, 15 бани, два асансьора, зала за игри, закрит басейн, спа център и гараж, който може да побере шест коли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички нападат Дакота Джонсън

Преди няколко дни Дакота Джонсън разкри в интервю за Wall Street Journal, че обича да спи по 10 часа, а ако има възможност, дори по 14. Актрисата даде ясно да се разбере, че сънят за нея е приоритет и прави всичко възможно, за да си осигури необходимите за нея часове. Като […]

Subscribe US Now