Натали Трифонова шокира мрежата: Какво е направила с лицето си?! СНИМКА

Синоптичката на bTV Натали Трифонова май по-често приковава погледите не с прогнозите си за времето, а с начина, по който изглежда. Факт е, че блондинката активно залага на това да подчертава с ултра къси поли дългите си крака, с които редовно отклонява зрителското внимание.

В скорошен пост в Инстаграм профила си обаче, русото изкушение на медията успя набързо да шокира някои от последователите си. Трифонова качи снимка на лицето си, която провокира вълна от неодобрителни коментари. Причината – съмнения, че тя е окепазила при някой хирург или пък просто е прекалила сериозно с филтрите и фотошопа.
Натали Трифонова се разсъблече и полегна на спалнята, а видът й втрещи всички СНИМКА
От кадъра е видно, че лицето на синоптичката е доста по-различно от обичайната й физиономия. А дали действително тя се е подлагала на интервенции в клиники за разкрасяване, и дали си е променяла скулите, челюстта и устните, тепърва ще става ясно.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Любопитно сравнение, което последователи на Натали Трифонова правят с начина, по който изглежда, е с фолкпевицата Емилия. “Не, че нещо, но си личи, че си се барала. Само че вместо ефект, това си е направо дефект. Виж се бе, момиче – все едно Емилия от близкото минало гледам”, коментира потребителка в нета.
Натали Трифонова с нов мъж в Сърбия СНИМКА
Според други пък, Трифонова едва ли си е правила някакви драстични корекции, а просто е прекалила с филтрите, както всъщност правят всички родни популярни личности./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

5 големи въпросителни за коронацията на Чарлз

По-малко от три седмици ни делят от най-тържественото събитие в британския кралски двор от 70 години насам. Говорим за коронацията на нов монарх, каквато не се е случвала от възкачването на Елизабет Втора на престола. Крал Чарлз вероятно чака със същото нетърпение церемонията на 6 май, както и поданиците му. […]

Subscribe US Now