Известен роден актьор и звезда в “С река на сърцето” шокира Мон Дьо СНИМКИ

Актьорът Христо Петков направо шокира Мон Дьо с откровенията си. Отец Лазар от новия филм на Нова тв “С река на сърцето” се оказа неочаквано искрен за неща, за които много от родните популярни личности биха си замълчали тактично.

“Никога не трябва да вярваш на 100% на хората. Има нещо в тях, което някак ме дразни… Безсмислието, глупостта. Говорят за принципи, за тежест, за пари, за войната, тотално умопобъркване… Виждам някакъв овчи манталитет. Човечеството тотално се обезобрази. Станахме като един безсмислен биткойн”, брутално откровен бе актьорът, който не би се направил на маймуна, дори и да му платят за това.
Преди време му предлагат да води представяне на популярна марка водка в Сандански, а подробностите, които Христо сподели пред Мон Дьо, го оставиха безмълвен.
“Не ме бива за водещ.. Защото там трябва да съм себе си и затова съм като бос човек, стъпващ на стъкла. Като бяхме във ВИТИЗ, участвахме в едни промоции. Аз трябваше да бъда водещ в Южна България. Мен ме уволниха на втория ден. Просто защото отказах да бъда напомпан и весел за нещо, което всъщност няма никакъв смисъл. “Хеееййй, готови ли сте за купооон?” (смее се, имитирайки как е трябвало да изглежда и да звучи тогава, бел. ред.) Казах, че така няма да се държа и те ме уволниха, с право сигурно. Оставиха ме насред Сандански, но по-добре. От тогава не се занимавам с такива неща.

“Аз мисля, че имам талант за комик, но направо нямам идея как Рачков и Геро, например, издържат всяка вечер на този енергиен преразход. Направо си е абсурд.”

В “Дяволското гърло” Христо Петков изигра убиец. В “Отдел издирване” беше полицай, а сега, в “Река на сърцето” е свещеник. Въпреки че духовната материя не му е толкова позната, поне не в чисто религиозен аспект.
Сръбска красавица обра точките в новия сериал “С река на сърцето” СНИМКИ
“Доброто момче никога не е интересно. А ролята на свещеника в случая може да се изиграе по много начини. На мен винаги ми е било интересно да огъвам рамки. Интересното във всяка една роля е да можеш да човъркаш там, където има най-малко светлина.
Аз не съм религиозен, но съм вярващ. Това някак си ме провокира много. Колкото и да се подготвям за тази роля, няма как да съм достатъчно готов. Не съм завършил Семинарията. Но отец Лазар е съвременен човек. Имахме, междудругото, леки проблеми с църквата. Видинският митрополит, след като изгледа първи епизод, ми каза – “Момче, ти много добре говориш и ти вярвам, но не изглеждаш като игумен”. Гримьорите дори ми бяха предложили да ми сложат екстеншъни на брадата, за да изглежда по-голяма, аз отказах, защото искам да е по-автентично, да се вижда, че е на четирдесет и няколко години и е човек, а не е Дядо Коледа.
Затова исках да имам и очила, а те първоначално реагираха с “Ти луд ли си? Това е архимандрит!” Викам – вие сте ме сложили на тая пейка, пече ме слънцето, защо не, и той е човек, все пак. Не било богоугодно. Ама какво значение има?! Важното, според мен е, когато хората те гледат, да виждат човека в теб, а не твоето пресъздаване на някакъв герой, защото тогава винаги удря на тенекия”.

На въпрос дали ще гласува на предстоящите избори, както и страхува ли се от войната, която продължава между Русия и Украйна, Христо Петков отвърна така:
“Началото на войната за мен бе тотален шок. Не съм очаквал това да се случи. Много е страшно. Ще продължи като Израел и Палестина, години наред. Страхувам се за децата в какъв свят ще живеят.
А това с негласуването ми е малко странно, но го разбирам. На хората просто им е писнало. Мислят, че от техния глас нищо не зависи. Като в Матрицата е. Всеки си казва – то е наредено, какво ще се занимавам, не зависи от мен. Това е някакъв бъг, който не знам как е влязъл… Аз ще гласувам, тъпо е да не се гласува. Със сигурност има по-голям смисъл да гласуваш, отколкото да си останеш вкъщи. Що? Имаш някаква по-важна работа ли? Важно е. Самият аз иначе никога не бих се занимавал с политика. Със сигурност има и някакви свестни хора, които се занимават и как издържат, но повечето е ясно защо го правят – заради парите, те са най-големия грях на политиците.”
Малцина знаят, че едно от суеверията на актьора е да пее преди да излязе на представление. “Да, започна малко като суеверие. Имам си парчета, с които се настройвам за отделните представления. Музиката е различна”, признава още той./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Подло същество, гадина, гнила душица! Мрежата хули Елица от "Игри на волята" заради... СНИМКИ

И новият сезон на “Игри на волята” предлага солидно количество интриги, сплетни и удари под кръста, както обикновено се случва в риалити форматите. Този път под прицел е спортистката Елица, която си навлече жесток хейт в мрежата с поведението си. “Тази Елица е срам за всички спортисти. Спортистите трябва да […]

Subscribe US Now