Зори от “Игри на волята” с нов тунинг преди Коледа СНИМКИ

Няма спор, че именно Зори, студентката от НСА, беше една от най-суетните в “Игри на волята”. Въпреки че се справяше страхотно на Арената, а и в суровите условия на Реката и в Стопанството, тя неведнъж в Резиденцията говори за суетата си.

И докато в условията на “Игри на волята” тази суета се изразяваше в това да си измиеш зъбите, косата и да сложиш малко грим, то навън, в истинския живот Зори хич не си поплюва в козметичните салони.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@zoristtt)

След като разказа, че си е сложила “бейби ботокс” (такъв, който се слага на млади дами и изисква по-честа поддръжка), а след това и каза, че е “оправила” устните си, дойде ред и на останалата част от тялото, пише vbox7.com. 
В профила в Instagram Зори се похвали, че вече няма никакви косми по тялото си само след две процедури на лазерна епилация. 
Е, ясно е коя ще е Снежанка тази година. И това не важи само за сферата на интервенциите. Зори продължава да показва, че не изневерява нито на спорта, нито на добрите хранителни навици. Въпреки целия хейт риалити звездата е пример за това какво трябва да прави всяка една жена – просто да се грижи за себе си./show.blitz.bg
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@zoristtt)

Източник: blitz.bg
Next Post

Крисия избра нова професия, ето с какво се захвана СНИМКА

Наскоро констатирахме, че Крисия, която изглеждаше като сигурната кралица на новата българска музика, някак си се отдалечи от това, в което има такъв огромен талант. Песни отдавна не е пускала, а в малкото информация, появявала се за нея по медиите се твърдеше, че тя е напуснала музикалното училище в София […]

Subscribe US Now