Крисия избра нова професия, ето с какво се захвана СНИМКА

Наскоро констатирахме, че Крисия, която изглеждаше като сигурната кралица на новата българска музика, някак си се отдалечи от това, в което има такъв огромен талант.

Песни отдавна не е пускала, а в малкото информация, появявала се за нея по медиите се твърдеше, че тя е напуснала музикалното училище в София и се е върнала в родния град.
Може би в това има известна доза истина, тъй като в последните сторита на Крисия, я виждаме в нова роля. Acting team, е написала приятелка на тийнейджърката върху сторито. На него Крисия е с приятели без да става ясно какво точно снимат, пише vbox7.com. 

Впечатление прави, че Крисия в последно време става все по-активна в социалните мрежи. Преди време тя показа майка си, а след това и двете си сестра. Последва и снимка, която дори не беше на стори, а във фийда на певицата. 
Дали това е заявка за връщане към шоубизнеса, предстои да видим. Едно обаче е ясно – певицата завърши основното си образование през лятото и “истинският” живот вече я зове./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцеса Шарлийн - откровена както никога досега

Откакто се завърна към обществените си задължения преди няколко месеца, всяка проява на принцеса Шарлийн е следена изкъсо. Освен че поданиците й се вълнуват как се чувства след здравословните си проблеми, тя е и една от най-обичаните принцеси в Европа. За първи път от повече от година Шарлийн говори открито […]