Рядката снимка на внуците на Арнолд Шварценегер

Катрин Шварценегер и Крис Прат не са от двойките, които често показват децата си. От време на време обаче открехват завесата на семейния си живот, за да издадат малко от него в социалните мрежи.
Така например на 4 юли най-голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер сподели снимки от празника, който е прекарала със съпруга и децата си. През август пък тя качи два очарователни кадъра с дъщеричката си Лейла Мария по повод третия ѝ рожден ден.
Този пък обаче новата порция семейни снимки идва от Крис Прат. Отново в Instagram и отново по специален повод, актьорът е споделил няколко снимки, на които е заедно със съпругата си Катрин Шварценегер. От описанието към поста става ясно, че семейството е отпразнувало 34-тия ѝ рожден ден.
“Ти озаряваш света ни. Щяхме да сме изгубени без теб. Обичаме те толкова много”, пише Крис Прат.
Въпреки че на повечето снимки той позира само със съпругата си, на четвъртата от тях виждаме Катрин Шварценегер, гушнала в ръце двете си момиченца. Освен тригодишната Лейла Мария, двойката има и още едно дете – 18- месечната Елоиз Кристина.
В интервю за People миналия месец дъщерята на Арнолд Шварценегер сподели, че момиченцата ѝ и майка ѝ Мария Шрайвър имат невероятна връзка между баба и внуче.
За Елоиз Кристина, по-малката си дъщеричка, Катрин Шварценегер пък сподели, че расте “толкова бързо”. Освен това и се опитва да копира всичко, което прави по-голямата ѝ сестра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ненужното разточителство на крал Чарлз и семейството му

През изминалата година кралското семейство е похарчило най-малко 2 милиона британски лири публични средства за пътувания с частни самолети и хеликоптери. Сред тях например са полет за посещение на ръгби мач, до който можеше да стигнат с влак. Въглеродните емисии, генерирани от въздушното придвижване на крал Чарлз и компания се равняват на […]

Subscribe US Now