Имат ли предбрачен договор Бритни Спиърс и Сам Асгари

Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари се състоя преди около седмица, но за нея все още се говори. Просто защото изникват все интересни подробности около нея.
От това кои са били гостите до опитът на първия съпруг на изпълнителката да прекъсне и развали церемонията. Друго, от което хората се вълнуват, е дали Спиърс и Асгари са подписали предбрачен договор.
Оказва се, че колкото и да е силна любовта им, рационалните решения са взели предимство. Според TMZ, двамата са уредили този въпрос и са подписали предбрачен договор. Което означава, че Асгари няма да има правото да претендира за нищо, спечелено от изпълнителката, преди брака им.
А не е тайна, че тя е по-заможната от двамата. През миналата година актьорът реши да се пошегува в Instagram и да успокои любопитните фенове, че двамата ще подпишат предбрачен договор. Но защото само така той може да е спокоен, че тя няма да може да му вземе колата и колекцията от обувки, ако някога се разделят.
Е, все пак, шегите са си шеги, но договорът е желязна работа и на него може да се вярва. Иначе, от People Припомнят, че Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Лос Анджелис, Калифорния, пред около 60 гости.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Преслава шашна с кола за половин милион СНИМКА

Преслава за кой ли път прикова вниманието в социалните мрежи, но този път не заложи само на сексапила си, а на мощен и ултра скъп автозвяр. Поп фолк дивата, която преди месец пусна новата си дуетна песен с Константин “Сладко зло”, вече се предвижва из страната с чисто нов джип […]