Софи Есекс – жената, при която принц Уилям търси и намира подкрепа

Събота, 15 юни, бе вълнуващ ден за британското кралско семейство – и не само заради провелия се военен парад Trooping the colour, но и заради появата на Кейт Мидълтън на балкона на Бъкингамския дворец. Това е първият път, в който я видяхме за официално събитие от последната Коледа в Сандрингам преди повече от половин година.
Принцесата на Уелс не спря да се усмихва в компанията на съпруга си принц Уилям, както и на трите им деца. А на кралското събитие присъстваше още една много важна за бъдещия крал жена – херцогинята на Единбург Софи.
Тя за пореден път демонстрира топли чувства и подкрепа за своя племенник, този път с нежен жест – постави ръка на рамото му. След поздрава двамата заеха местата си за церемонията.
Софи е съпруга на принц Едуард, най-малкия брат на принц Чарлз. И именно те двамата бяха и продължават да са най-голямата подкрепа на принц Уилям през трудните месеци, в които и жена му, и баща му преминаваха през лечение на онкологични заболявания.
Принцът на Уелс и съпругата на чичо му споделят и общи интереси и каузи – като опазване на околната среда, а в края на миналата година дори ги видяхме на първото им общо събитие. И изглежда връзката помежду им е станала още по-силна от тогава досега, предава People.
Именно Софи и принц Едуард бяха до принц Уилям, Кейт Мидълтън, крал Чарлз и кралица Камила на балкона на Бъкингамския дворец, за да наблюдават изпълненията на военновъздушните сили, което е красноречиво доказателство, че те са много важни не само за престолонаследника, но и за целия кралски двор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

Мария Бакалова и Валери Григоров са една от най-коментираните звездни двойки у нас. В последните месеци не веднъж и два пъти се пораждаха съмнения дали са все още заедно и какво се случва помежду им. Например актрисата се появи на червения килим на кинофестивала в Кан сама, а не придружена […]

Subscribe US Now