Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

Мария Бакалова и Валери Григоров са една от най-коментираните звездни двойки у нас. В последните месеци не веднъж и два пъти се пораждаха съмнения дали са все още заедно и какво се случва помежду им.
Например актрисата се появи на червения килим на кинофестивала в Кан сама, а не придружена от половинката си. В края на миналата седмица пък разбрахме, че той се е впуснал в поредното предизвикателство – риалитито “Островът на 100-те гривни”.
На фона на поредните слухове за раздяла, двамата решиха да коментират и да разкрият истината за отношенията си, въпреки че това противоречи на един от основните им принципи – да не обръщат внимание на това, което се пише за тях.
Валери Григоров обясни това на стори в Instagram и веднага след това публикува обща снимка с Мария Бакалова. Към нея допълни кратко, точно и ясно – “Обичам те”, надявайки се с това да успее да сложи край на предположенията, че вече не са заедно.
Тези истории бяха препубликувани и от актрисата, с което тя даде негласното си съгласие с казаното от него и без много да се обяснява даде да се разбере, че са все така влюбени.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Завръщането на Селин Дион на червения килим след диагнозата

Откакто бе диагностицирана със Синдром на скованата личност през 2022 г. и отмени концертите си, Селин Дион до голяма степен остана встрани от светлините на прожекторите. В началото на годината обаче тя изненадващо присъства на наградите Грами, където излезе на сцената под бурни овации, за да връчи наградата на Тейлър […]

Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

2023 г. започна страхотно за Мария Бакалова. През май се очакваше да излезе първият й супергеройски филм “Пазителите на галактиката 3”, но още преди това тя беше срещнала любовта в лицето на Валери Григоров.
27-годишната актриса и 24-годишният каскадьор не спряха да демонстрират колко са влюбени в официалните си профили в Instagram, като постоянно ставахме свидетели на общите им почивки, пътувания или просто мигове, прекарани заедно.
До септември тази година, когато в профилите и на Мария, и на Валери спряха да се появяват техни общи снимки. Редица български светски медии побързаха да обявят края на връзката им, като някои дори “разясниха”, че зад нея стои майката на Григоров – олимпийската шампионка Мария Грозева, която “не одобрявала” връзката на сина си.
Очевидно всички тези твърдения се оказаха грозни слухове, а Мария Бакалова и Валери Григоров ги разобличиха по любимия си начин – със снимка. Двамата публикуваха един и същи кадър в стори в профилите си.
На него ги виждаме прегърнати в асансьор, като единственият текст е хаштаг “новините на деня”. Очевидно двамата са все така щастливи заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям остава без Кейт

Миналата година беше първото посещение на Уилям и Кейт в САЩ от 2014 г. насам. Поводът беше церемонията по раздаването на наградите на принца Earthshot Prize, а всички погледи бяха приковани върху съпругата му в прилепнала зелена рокля в тон с екологичната насоченост на събитието. Тази година Earthshot Prize ще […]

Subscribe US Now