Заедно ли са Мария Бакалова и Валери Григоров

2023 г. започна страхотно за Мария Бакалова. През май се очакваше да излезе първият й супергеройски филм “Пазителите на галактиката 3”, но още преди това тя беше срещнала любовта в лицето на Валери Григоров.
27-годишната актриса и 24-годишният каскадьор не спряха да демонстрират колко са влюбени в официалните си профили в Instagram, като постоянно ставахме свидетели на общите им почивки, пътувания или просто мигове, прекарани заедно.
До септември тази година, когато в профилите и на Мария, и на Валери спряха да се появяват техни общи снимки. Редица български светски медии побързаха да обявят края на връзката им, като някои дори “разясниха”, че зад нея стои майката на Григоров – олимпийската шампионка Мария Грозева, която “не одобрявала” връзката на сина си.
Очевидно всички тези твърдения се оказаха грозни слухове, а Мария Бакалова и Валери Григоров ги разобличиха по любимия си начин – със снимка. Двамата публикуваха един и същи кадър в стори в профилите си.
На него ги виждаме прегърнати в асансьор, като единственият текст е хаштаг “новините на деня”. Очевидно двамата са все така щастливи заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Уилям остава без Кейт

Миналата година беше първото посещение на Уилям и Кейт в САЩ от 2014 г. насам. Поводът беше церемонията по раздаването на наградите на принца Earthshot Prize, а всички погледи бяха приковани върху съпругата му в прилепнала зелена рокля в тон с екологичната насоченост на събитието. Тази година Earthshot Prize ще […]