Колко пари е спечелила Шакира от песните за бившия си

След раздялата си с Жерар Пике на Шакира със сигурност ѝ е било трудно да продължи напред. Но пък в професионален план тези сътресения в личния ѝ живот се оказаха много плодотворни.
Почти всяка песен, която колумбийката пусна през последните две години, стана хит, а в тях не липсват и хапливите препратки към бившия ѝ. Но пък проблемите с данъчните в Испания не спират, като по последните обвинения тя се разбра да плати 7 милиона глоба и да получи три години условна присъда. 
Всичко това е провокирало Marca да се разровят, за да разберат на колко се оценява състоянието на Шакира и колко точно пари е изкарала тя от песните, в които прави препратки към бившия си.
Оказва се, че според листа на Forbes Шакира разполага с над 400 милиона долара, като в тях се включват и няколкото скъпи имота, които притежава. Като например къщата ѝ на Бахамите, струваща над 1 милиона долара или имението ѝ в Маями за 12.7 милиона долара.
Колкото до песните, “Te Felicito”, “Monotonía” и “Session 53”, в които тя прави хапливи препратки към Жерар Пике, са ѝ донесли немалки суми. От “Te Felicito” с Rauw Alejandro Шакира е изкарала около 13.6 милиона долара.
“Monotonía” с Ozuna пък ѝ е донесла по-скромната сума от 4.9 милиона долара. Докато “Session 53” с Bizarrap е донесла на Шакира 353 000 долара от YouTube и над 2 милиона долара от Spotify. И така излиза, че за тези три песни Шакира е спечелила 21 милиона долара. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катя от "Ритон" празнува рожден ден на сцената, всички са поканени ВИДЕО

Нежната половинка от дует “Ритон” Катя е решила да отпразнува с много блясък и безкрайна музика рождения си ден на 18 март 2024 г. от 20:00 ч. на сцената на зала 1 на НДК, а гостите й ще бъдат хиляди. Любимците на поколения българи ще съберат два празника на едно […]

Subscribe US Now