Ето с кого е Алекс Богданска в Гърция след развода СНИМКИ

Разводът на Алекс Богданска и Дани Петканов е все така горещо коментирана тема това лято. Поне докато двамата не си намерят нови половинки и не започнат да пишат с тях инфлуенсърски любовни романи.

Факт е, че след раздялата си с Лудия репортер, моделката е като отвързана. Нон стоп пътува и пуска кой от кой по-изкусителни кадри от всевъзможни екзотични кътчета по света. Този път изкушава от съседна Гърция, където е за пореден път тази година.
Алекс научи за новата жена на Петканов и полудя: Гнусно ми е да си го представя с друга
Вече всички знаят за снимката с 1001 червени рози, с която Богданска се похвали неотдавна. Както стана ясно тогава – цветята са от неин таен обожател. Кой е той – все още остава тайна.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

Алекс Богданска направи нещо недопустимо със сина си, възмути всички СНИМКИ
Наскоро Алекс Богданска показа с кого си прекарва много весело и запомнящо времето. Оказа се, че до нея е музиканта Георги Симеоноов, по-известен като JJ./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Simeonov JJ (@jjofficial)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайната среща на Бритни Спиърс и Елтън Джон

Напоследък Бритни се бе отдала на летни приключения и все вълнуващи моменти в личния си живот – сватба, след това меден месец… Но ето че сега тя отново ни изненадва с голяма новина, на каквато дълго време се надявахме. Певицата прави дългоочакваното си завръщане в музиката. И то какво завръщане […]

Subscribe US Now