Защо Уил Смит и съпругата му са разделени, но не и разведени

Джейда Пинкет Смит успя да шокира всички с разкритията, които направи за връзката си с Уил Смит. От части от книгата ѝ Worthy, която ще излезе след няколко дни, става ясно, че от 2016 г. с актьора живеят отделно.
И въпреки че не живеят като двойка, Смит се разгневи на шегите на Крис Рок по време на миналогодишните Оскари и го зашлеви. Шамар, който все още отеква в главите ни, когато споменем имената който и да е от замесените.
В интервю за предаването TODAY Джейда реши да разкрие пред водещата Хода Котби повече подробности около решението на двамата да се разделят, но не и разведат. Разговорът им започва с ясното уточнение точно на последното, че с Уил Смит не са разведени по документи, но живеят животите си така, сякаш са.
От 2016 г. Джейда и Уил са решили да се разделят, но са се разбрали да го пазят в тайна от широката общественост. Нещо, което трудно се постига от звезди от техния ранг. Актрисата казва, че причината да скрият, че са разделени се корени в това, че и двамата все още не са намерили правилния начин, по който да го представят.
“Мисля, че когато стигнахме до 2016 г., просто бяхме изтощени от опити. Мисля, че и двамата все още се придържахме към фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек.”
Джейда Пинкет Смит допълва, че си е дала обещание проблемите между тях да не довеждат до развод и не е успяла да го наруши. На въпрос дали все още живет отделно актрисата потвърждава, че всеки е поел по своя път. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Радикалната промяна в живота на Pavell (без Venci Venc')

На всеки му се случва да затъне в нездравословни навици и да остави спорта на заден план. Това веднага се отразява негативно на тялото, разбира се, и следва момент на пробуждане, че нещата не са както трябва. Точно така се е случило и при Павел Николов-Pavell. От профила на изпълнителя в […]