Радикалната промяна в живота на Pavell (без Venci Venc’)

На всеки му се случва да затъне в нездравословни навици и да остави спорта на заден план. Това веднага се отразява негативно на тялото, разбира се, и следва момент на пробуждане, че нещата не са както трябва.
Точно така се е случило и при Павел Николов-Pavell. От профила на изпълнителя в Instagram разбираме, че през последните месеци е започнал да обръща по-голямо внимание на формата си.
Pavell сподели видео, на което виждаме снимки от преди да започне да тренира и да се храни здравословно и такива след това. 
Изпълнителят пише, че се е чувствал много зле и дори не обръща внимание на това как е изглеждал. Защото според него външният вид трябва да е от значение за човека, до когото си ляга вечер, а неговата половинка не е преставала да го гледа влюбено.
“Три години преяждане, живот на дивана, видео игри буквално по цял ден, нула физическа активност, нула самочувствие.”
Pavell допълва, че физическото здраве е пряко свързано с менталното, а “функционалността на тялото променя качеството на живот”. Изпълнителят пояснява, че от четири месеца е променил навиците си радикално и сега, когато е почти на 35 години, се чувства по-силен от всякога.

“И не правя този пост, за да ви надъхам да го направите и вие. Правя го, за да надъхам себе си да не спирам. Най-доброто предстои”, завършва той.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гафът, с който беше свързана Кейт Мидълтън

Графикът на членовете на кралското семейство се планира месец напред, като всяка промяна в него обикновено е съпроводена от допълнителна работа и специална организация. Покрай всичко това се случва дори служители в кралския двор да направят гафове. Последният такъв е от края на тази седмица. Кейт Мидълтън все още не […]

Subscribe US Now